Përbërësit:
3 kunguj të rrumbullakët
200 g djathë mozzarella
100 g salcë domate për pica
pak kripë
pak piper
pak rigon
disa gjethe borzilok i freskët
200 g djathë mozzarella
100 g salcë domate për pica
pak kripë
pak piper
pak rigon
disa gjethe borzilok i freskët
Receta gatimi për tavë me kunguj dhe salcë me mozzarella. Për të përgatitur këtë pjatë veprojmë në këtë mënyrë: Pasi i kemi pastruar e larë mirë kungujt, i presim në feta me trashësi rreth 3-4 cm. I pjekim në zgarë kungujt e prerë. Më pas, pasi janë pjekur të gjithë, i vendosim me kujdes në një tavë me letër furre poshtë. Sipër fetave vendosim nga një lugë salcë, kripë, piper, rigon e vaj ulliri. Vendosim tavën në furrë me temperaturë 220°C për rreth 5-10 minuta.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ingredients:3 pumpkins round
200 g mozzarella cheese
100 g of tomato sauce on pizza
less salt
pepper
little oregano
some fresh basil leaves
Recipes for zucchini casserole with sauce and mozzarella. To prepare this dish do this: Once we cleared the best wash pumpkins, we expect slices about 3-4 cm thickness. Bake carrier cut pumpkins. Later, after being baked all, we put them carefully in a pan with oven paper down. Fatwa above put a spoon of sauce, salt, pepper, oregano and olive oil. Place pan in oven to 220 ° C temperature for about 5-10 minutes.
No comments:
Post a Comment