Translate - Perkthimi

Friday, June 10, 2016

Cdo mëngjes portokalle dhe vezë.. Për 15 ditë mund të humbni deri në 15 kilogramë

Përmes kësaj diete, për 15 ditë mund të humbni deri në 15 kilogramë. Dietën ta aplikoni më së shumti 15 ditë (përkatësisht 21, nëse numëroni 2 ditë pauzë). Dieta pesëmbëdhjetëditëshe me vezë u përcaktohet personave me mbipeshë, por edhe atyre që kanë probleme me tretje dhe lëkurë të papastër..
Menyja:
E hënë
Mengjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër…. Kurrsesi banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 1 portokall, 1 vezë të zier, 1 kos (ose jogurt).
Darka: 2 domate ose 2 dcl pire nga domatet, 2 vezë të ziera, 1/2 kg sallatë të gjelbër ose trangull, 2 rriska bukë të thekur.
E martë:
Mengjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër…. Kurrsesi banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 1 portokall, 1 vezë, 1 kos, 2 rriska bukë të thekur
Darka: 125 gr mish të bluar gjedhi, 1 domate (ose 1dcl pire nga domatet), 1 rriskë bukë të thekur, 1 gotë çaj ose kafe.
E mërkurë:
Mengjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër…. Kurrsesi banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 1 portokall, 1 vezë të zier, 1 kos, 1 sallatë të gjelbër.
Darka: 125 gr mish të bluar, 1 portokall, 1 rriskë bukë të thekur, 1gotë kafe ose çaj.
E enjte:
Mengjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër…. Kurrsesi banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 125 gr djathë të freskët të lopës me pak yndyrë, 1 domate, 1 rriskë bukë të thekur.
Darka: 125 gr mish të bluar, 2 domate ose 2 dcl pire nga domatet, 1 mollë, 1 rriskë bukë të thekur.
E premte:
Mengjesi: 1 portokall (ose dardhë, pjeshkë, shalqi, pjepër…. kurrsesi banane), 2 rriska bukë të thekur, 1 kafe pa sheqer.
Dreka: 200 gr mish të zier ose peshk, 1 domate, 1 rriskë bukë të thekur.
Darka: 500 gr perime të ziera (karota, bizele, patate,…), 1 vezë, 1 domate.
Gjatë fundjavës hani në mënyrë normale.Dieta efikase: çdo mëngjes portokall dhe vezë

No comments:

Post a Comment