Pritini specat me nje prerje per se gjati, me kujdes hiqni farat. Mbushini me krem djathi. Duke filluar nga fundi mbeshtillni me proshute, neper gjatesine e specit. Perseriteni me te gjithe specat. Vendosini ne skare, ose ne furre dhe kthejini here pas here derisa proshuta te marre ngjyre.
Receta gatimi kryesisht nga kuzhina tradicionale shqiptare, por edhe ajo ekperimentale vetjake apo ajo e huaj. Nese keni receta te vjetra, tradicionale, speciale dhe te shijshme qe keni deshire t'i publikoni ne faqen tone, mund te na i dergoni me mesazh ne inbox ne faqen tone te facebook dhe ne do t'i publikojme!
Translate - Perkthimi
Friday, June 10, 2016
Speca me porshute
Pritini specat me nje prerje per se gjati, me kujdes hiqni farat. Mbushini me krem djathi. Duke filluar nga fundi mbeshtillni me proshute, neper gjatesine e specit. Perseriteni me te gjithe specat. Vendosini ne skare, ose ne furre dhe kthejini here pas here derisa proshuta te marre ngjyre.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment