Mish pule me salce te bardhe:
Përbërësit për 3 vet
- gjysem kg mish i bardhe pule
- gjysem liter krem hopla
- djath i bluar i bardhe
- kackavall
- djalth i bluar parmezan
- erëza
Pregatitja
Mishin e bardhe e presim ne rriska te gjata dhe te holla ne forme gishti. E skuqim per rreth 10 minuta. Nderkohe qe tigani me kete mase eshte ende mbi pllake te nxehte, mbi te hedhim kremin hopla dhe te gjitha llojet e djathrave si dhe erezat.Te gjitha keto i leme te vlojn ne temperature te ngadalshme perafersisht 20 minuta. Sherbehet me patate te skuqura apo me lloje te ndryshme makaronash ose orizi.
half kg of white meat chicken
half liter cream HOPL
minced white cheese
rind
djalth ground parmezan
seasoning
Preparation
White meat in slices long wait and the money in the form of finger. The skuqim for about 10 minutes. While the pan with this measure is still on the hot plate on the throw HOPL cream and all sorts of cheeses and all these erezat.Te let them boil in temperature of approximately 20 minutes slower. Served with chips or with different types of pasta or rice.
No comments:
Post a Comment